KÖP / ÅNGERRÄTT / RETUR

Observera dock att produkten enligt lag måste vara i väsentligen oförändrat skick när du gör din retur. Vi tar ej emot returer på en skadad eller repad produkt. Även originalförpackningen ska vara i oförändrat skick och får inte vara skadad. Den är del av produkten och skall returneras tillsammans med produkten. Produkten ska vara komplett, oskadad, ej bruten plombering och ej använd. När vi godkänt din retur återbetalar vi köpes beloppet inom 3–5 vardagar. Återbetalning sker med samma betalningssätt som vid köpet.

Observera att retur samt byte ej gäller för beställningsvaror.

Vi rekommenderar att returen skickas tillbaka på ett sådant sätt att paketet är spårbart och försäkrat. Tills det att vi mottagit produkten är det du som kund som står i ansvar för den om den skulle komma bort eller skadas. Notera även att du måste välja ett fraktsätt där paketet levereras hela vägen till oss. Per’s Maskinbod AB hämtar inte ut returer som måste lösas ut hos ett ombud. Är du osäker så fråga fraktbolaget hur leveransen sker innan du skickar returen. Du som kund står för fraktkostnaden samt för transportrisken som en retur medför.

Om du kan påvisa att det är fabrikationsfel på produkten returneras denna till Per’s Maskinbod AB. Du betalar själv returfrakten. Observera att garantin inte gäller vid förslitningsskador.

Per’s Maskinbod AB reserverar sig för felskrivningar, slutförsäljning och eventuella faktafel eller bildfel som kan finnas på vår sida. Vi reserverar oss även för att utbud, priser och information kan ändras utan föregående varsel. Per’s Maskinbod ingår endast avtal med myndig person (18 år).